Λογιστικά για Ιδιώτες | Δημήτριος Κωστόπουλος
15876
page-template-default,page,page-id-15876,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Ιδιώτες

Ιδιώτες

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ
Το πολύπλοκο και ευμετάβλητο νομοθετικό πλαίσιο σήμερα καθιστά απαραίτητη την ανάγκη συνεχούς φορολογικής υποστήριξης και στους ιδιώτες φορολογουμένους. Η απόκτηση ακίνητου περιουσιακού στοιχείου, αυτοκινήτου, δίτροχων, σκαφών αναψυχής, αεροσκαφών, κινητών πραγμάτων μεγάλης αξίας, επιχειρήσεων, εταιρικών μεριδίων και γενικά χρεογράφων, η τοκοχρεολυτική απόσβεση δανείων, η χορήγηση δανείων και τέλος οι δωρεές ή γονικές παροχές ή χορηγίες χρημάτων άνω των 10.000 €, πρέπει να δικαιολογούνται από τα εισοδήματά τους της τρέχουσας χρήσης ή από πλεονάζον εισόδημα παλαιοτέρων ετών.
Το γραφείο μας είναι κοντά στον ιδιώτη-πελάτη καθ’όλη τη διάρκεια του έτους δίνοντάς του το δικαίωμα δωρεάν συμβουλευτικής υποστήριξης κάθε φορά που αυτός κρίνει απαραίτητο.

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
Η γενικότερη οικονομική κατάσταση της χώρας τα τελευταία χρόνια έχει οδηγήσει πολλούς Έλληνες να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό προς αναζήτηση εργασίας. Πρέπει να δηλώσουν στην αρμόδια ΔΟΥ την αλλαγή του τόπου φορολογικής τους κατοικίας. Με τη δήλωσή τους αυτή ταυτόχρονα πρέπει να ορίσουν και το φορολογικό αντιπρόσωπό τους για τις υποχρεώσεις τους από εισοδήματα που αποκτούν ή από την ακίνητη περιουσία που διατηρούν στην Ελλάδα.
Το γραφείο μας διεκπεραιώνει θέματα μεταφοράς φορολογικής κατοικίας και παρέχει υπηρεσίες φορολογικής εκπροσώπησης καθ’όλη τη διάρκεια παραμονής των φορολογουμένων στο εξωτερικό.