Λύσεις σε Λογιστές | Δημήτριος Κωστόπουλος
15879
page-template-default,page,page-id-15879,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Λογιστές

Συνάδελφοι Λογιστές

Η έναρξη λειτουργίας ενός νέου λογιστικού γραφείου ήταν πάντα μια ιδιαίτερα δύσκολη διαδικασία. Η έλλειψη εμπειρίας ήταν το μεγάλο εμπόδιο. Στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία πρόσθετο μεγάλο πρόβλημα αποτελεί και το κόστος για την απόκτηση του αναγκαίου εξοπλισμού στο οποίο σημαντικό μέρος αναλογεί σε αγορά μηχανολογικού εξοπλισμού και λογισμικών προγραμμάτων.
Δυσκολίες όμως αντιμετωπίζει κάθε συνάδελφος στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του λογιστικού του γραφείου λόγω έλλειψης εμπειρίας και εξειδικευμένης γνώσης. Η στήριξη σε ειδικά θέματα αλλά και η αναζήτηση μιας δεύτερης γνώμης είναι ανάγκες που δημιουργούνται τακτικά.
Απευθυνόμαστε στους συναδέλφους που επιθυμούν με ασφάλεια να επιλύσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους. Διευκρινίζουμε ότι η υπευθυνότητα, η εντιμότητα, η συνέπεια και η εχεμύθεια είναι οι αρχές μας.