Λογιστής - Δημήτριος Κωστόπουλος
209
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-209,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Προφίλ

Προφίλ

Το λογιστικό γραφείο δημιουργήθηκε το 1974 από τον Βασίλειο Κωστόπουλο, πτυχιούχο της Ανωτάτης Βιομηχανικής σχολής Θεσσαλονίκης (Σημερινό Πανεπιστήμιο Μακεδονίας).
Η αγάπη του για το επάγγελμα του λογιστή, τον οδήγησε στο να συμμετέχει ως ιδρυτικό μέλος στο Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης, στον οποίο διατελεί Πρόεδρος του Δ.Σ. από την ίδρυσή του (2006) έως και το 2018.
Με το ζήλο και τη εργατικότητα του, κατάφερε την επιτυχημένη άσκηση του λογιστικού επαγγέλματος, το οποίο συνεχίζουν από το 2006 ο γιος του Δημήτριος Κωστόπουλος, πτυχιούχος Πανεπιστημίου Μακεδονίας, τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, πρώην μέλος της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, και από το 2018 ο γιος του Χρήστος Κωστόπουλος, πτυχιούχος Πανεπιστημίου Μακεδονίας, τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται ο συνδυασμός της μακρόχρονης εμπειρίας με τη νεανική δυναμική και τη γνώση των σύγχρονων τεχνολογιών.
Η εμπειρία από το 1974 μας επιτρέπει να πούμε ότι στα γραφεία μας θα βρείτε το συνεργάτη που χρειάζεστε για την επίλυση όλων των προβλημάτων που προέρχονται από την επιχειρηματική σας δραστηριότητα αλλά και από την προσωπική σας καθημερινότητα.